Förenade Care Victoria Vård- och omsorgsboendet i Limhamn söder om Malmö löser sitt nyckelproblem.

Enheten har 6 avdelningar med 60 lägenheter för äldre- och demensboende.

Idag hanteras sex nycklar per avdelning som skall finnas tillgänliga inför varje nytt skift. Nycklarna har hanterats manuellt som stundtals resulterat i att nycklar inte varit på plats då skiften startar. För att lösa detta problem valdes det smarta nyckelskåpet MEDDIKEY från Medarca.

Lösningen som enheten fasnade för rymmer 40 nycklar uppdelad i två  moduler om 20.

Nycklarna grupperas så det är enkelt för varje användare att välja rätt nycklar inför pågående skift. Alla uttag registreras av systemet vilket gör det lätt att skapa en historik över nyckelanvändningen.

Introduktion

Meddikey är ett intelligent nyckelskåp i första hand för äldrevården där det förekommer många nycklar och mycket personal med delegeringsbehov. Storleken är anpassad så att man kan ha flera nyckelskåp inom en vårdenhet, ett på varje avdelning, på det viset så undviker man att personalen skall gå långa sträckor för att kunna hämta och returnera nycklar, alternativt så kan man ha större centrala enheter med flera moduler. Meddikey består av ett skåp med dörr(ar) som styrs av vilka rättigheter man har, användare öppnar med kort eller tagg.

Nyckelskåpen kopplas samma via en central server där övervakning och konfigurering som sker centralt, via servern delges det personliga nyckelansvaret uppdelat i nyckelgrupper. Användarna tilldelas nyckelgrupp (roll) som passar till arbetsansvar och arbetsuppgift. Skåpen är uppbyggda i moduler om 20 nycklar, ett skåp kan vara uppbyggt av upp till 4 moduler.

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This
Wildcard SSL