Om Medarca

Genom digitalisering och smart teknik skapar vi förutsättningar för en tryggare hantering av läkemedel inom äldrevården.

VÅRT UPPDRAG

Att göra det svåra enkelt

Medarca är ett Malmö-baserat medtechbolag som bedriver verksamhet i Sverige och Europa. Vår snabba tillväxt är resultatet av smarta allt-i-ett-lösningar som digitaliserar manuellt arbete och kritisk läkemedelshantering inom äldrevården.

Medarcas huvudprodukt är smarta läkemedelsskåp som vi utvecklat i nära samarbete med kommuner och privata vårdgivare. Vår lösning skapar ekonomiska och arbetsmiljömässiga värden genom att minska risken för felmedicinering, förebygga svinn av läkemedel och frigöra värdefull tid för omvårdnad.

Tekniken bakom läkemedelsskåpen har framgångsrikt vidareutvecklats till fler produkter som förenar enkel hantering med ett högt säkerhetstänk. Modulära nyckelskåp exempelvis.

Vår drivkraft

Vi lyssnar på experterna

Våra produkter har tagits fram i nära samarbete med vårdpersonal som hanterar mediciner varje dag. Steg för steg har vi finjusterat och lagt till funktioner enligt önskemål, för att skapa lösningar förankrade i verkligheten.

Idag installerar vi kompletta system som garanterar säker läkemedelshantering på ett enkelt sätt. Framför allt levererar vi trygghet för både vårdgivare, vårdtagare och en hårt pressad yrkeskår.

«Det finns en stor efterfrågan på effektiva digitala lösningar inom äldreomsorgen. Säker hantering av läkemedel är särskilt viktigt och här erbjuder Medarca en unik lösning som de är ensamma om på marknaden.»

HELEN PETTERSON

Investment Manager på Almi Invest

Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på våra produkter eller verksamheten.
Hur kan vi hjälpa dig

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer