När det lyser rött är det en signal till oss alla att hjälpas åt. Det känns väldigt tryggt.

Sibel planerar veckan, Förenade Care Malmö

Vi utvecklade Meddibox för att vi ville förbättra och förenkla vardagen för er som jobbar inom vården. Och i förlängningen vet vi ju alla att om ni känner er trygga och säkra så blir det bra även för era vårdtagare, patienter och deras anhöriga.  

Nu vet vi att vi har lyckats. 

På Segevångsgården sitter Meddibox-skärmen i köket där alla befinner sig med jämna mellanrum. Det gör att alla som jobbar har överblick och full kontroll på när, och vem som ska få sin medicin.  

Skärmen varnar också om vi har glömt att ge någon medicin, och även om den som upptäcker det först inte får lov att ge medicinen, så hjälps vi alltid åt att påminna varandra. Skärmen gör det väldigt enkelt och självklart att ställa upp för varandra.

 Skärmen i köket går alltså inte att missa och för personalen har det inneburit en ökad trygghet. Nu kan de släppa den ständigt gnagande oron och stressen över att kanske glömma bort något medicineringstillfälle.  

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This
Wildcard SSL