Tack Yvonne!

31. aug 2020 | Medicinskåp

Vi utvecklade Meddibox för att vi ville förbättra och förenkla vardagen för er som jobbar inom vården. Och i förlängningen vet vi ju alla att om ni känner er trygga och säkra så blir det bra även för era vårdtagare, patienter och deras anhöriga.

 Nu vet vi att vi har lyckats.

När de första Meddibox-enheterna placerades på Segevångsgården, ett vård- och omsorgsboende i Malmö, knöt vi samtidigt kontakt med dem som jobbar där, bland andra Yvonne, Sibel och Lindita. Under mer än ett år har de nu jobbat med Meddibox i sin vardag, och under resans gång har vi fått massor av värdefulla synpunkter och idéer som hjälpt oss att förbättra och vässa systemets olika funktioner.

Det har varit oerhört givande – och ibland utmanande – att uppfylla deras krav och önskemål. Somligt har varit lätt att fixa, annat har krävt tid, mer tankemöda, och någon enstaka gång har vi till och med fått säga ”Sorry, det här går bara inte … ”

Självklart är vidareutveckling ett ständigt pågående projekt. Ingenting är ju så bra att det inte kan bli bättre. Och det triggar oss att gå utanför våra gränser för att göra Meddibox ännu bättre!

Kategorier

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer