TRäffa oss på nordens ledande ehälsomöte

25-27 augusti på svenska mässan i göteborg

Vitalis

Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring framtidens vård och omsorg.
Här möts över 6 000 representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. 

Efter pressen med corona. Unna dig och dina kollegor en resa till Göteborg och Sveriges största mässa inom vård i JUNI

Den digitala utvecklingen går efter några trevande år väldigt snabbt. Det kommer massor av intressanta lösningar som verkligen stödjer vården och underlättar för både anställda och vårdtagare.
Det är dock viktigt att ge sig tid och se över så att man inte tar alltför enkla beslut utan att man verkligen får något som gör nytta för både anställda och vårdtagare. 

På Vitalis får du en samlad bild över utbudet och kan se de olika lösningarna direkt.

MEDARCA kommer även att visa det senaste inom läkemedelshanteringen både inom särskilt och ordinärt boende. Vi kommer även visa marknadens mest prisvärda digitala nyckelskåp.

Väl på plats hos MEDARCA bjuder vi på en tallrik med italienska delikatesser och får du en stund över är Göteborg härligt på våren.

Så ta dig tid att besöka årets event. Varför inte ta med en eller flera kollegor. Vi bjuder även dem på både inträde och mat. 

Meddibox

Digital teknik är till för att skapa säkra rutiner och minska administrationen. Det är ett verktyg för att få bort oron.

  • Har medicineringen skett?
  • Har det varit rätt dos?
  • Är den lämnad vid rätt tillfälle?
  • Har vi kontroll på narkotikan?

Medarca har det bredaste sortimentet på läkemedelsskåp.

Lär dig mer på mässan.

Italienska delikatesser

Väl på plats hos MEDARCA bjuder vi på en tallrik med italienska delikatesser och får du en stund över är Göteborg härligt på våren.

Intressanta seminarier på mässan

Förutom att du kan besöka de olika montrarna för att se de senaste nyheterna har du även möjlighet att besöka de olika kort-seminarierna där man berättar om trender och nyttiga verktyg i vardagen.

Ja, skicka mig en gratis mässbiljett

Beställning/frågor

Jag samtycker att Medarca får skicka information till mig via e-post

1 + 11 =

Spam hinder: Franför det gråa fältet vänster om “Skicka” knappen står två siffror du skall addera och skriva in i det gråa fältet för att kunna skicka formuläret.

Aktuellt

Förenade Care Staffanstorp

Förenade Care Staffanstorp

Vi tackar Förenade Care Staffanstorp för förtroendet att leverera digitala nyckelskåpFörenade Care Staffanstorp har behov av att ha en säker förvaring av nycklar till äldreboendet. Medarca har utvecklat ett komplett nyckelsystem för att hålla koll på vem som har...

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This