Vitalis e-hälsomässa

16. mar 2020 | Medicinskåp

TRÄFFA OSS PÅ NORDENS LEDANDE EHÄLSOMÖTE

18-20 maj 2021 PÅ SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG

På grund av corona har mässan flyttats fler gånger. Vi återkommer med mer information då tid för mässan är fastställt.

Efter pressen med corona. Unna dig och dina kollegor en resa till Göteborg och Sveriges största mässa inom vård i augusti

Den digitala utvecklingen går efter några trevande år väldigt snabbt. Det kommer massor av intressanta lösningar som verkligen stödjer vården och underlättar för både anställda och vårdtagare.
Det är dock viktigt att ge sig tid och se över så att man inte tar alltför enkla beslut utan att man verkligen får något som gör nytta för både anställda och vårdtagare. 

På Vitalis får du en samlad bild över utbudet och kan se de olika lösningarna direkt.

MEDARCA kommer även att visa det senaste inom läkemedelshanteringen både inom särskilt och ordinärt boende. Vi kommer även visa marknadens mest prisvärda digitala nyckelskåp.

Väl på plats hos MEDARCA bjuder vi på en tallrik med italienska delikatesser och får du en stund över är Göteborg härligt på våren.

Så ta dig tid att besöka årets event. Varför inte ta med en eller flera kollegor. Vi bjuder även dem på både inträde och mat. 

Kategorier

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer